Garantie

svg

Ons garantie Beleid

Wij geven 5 jaar fabrieksgarantie op al onze vloeren. Garantie is van toepassing op technische gebreken.

Voorwaarden hiervoor is dat u gebruik maakt van de door ons voorgeschreven plaatsingsmaterialen en de door ons voorgeschreven onderhoud van de vloer. Bij gebruik van vloerverwarming is garantie van toepassing bij juist gebruik van alle protocollen, welke nader onderstaand staan beschreven.

Garantie

Op de door Parketfabriek geleverde producten zit 5 jaar volledige fabrieksgarantie. Deze garantie beperkt zich tot niet zichtbare technische gebreken. Beschadigingen, verkleuringen, nalatig onderhoud, geen klimaatbeheersing, niet volgen van stookprotocol vloerverwarming, plaatsing zonder gebruik van de door ons voorgeschreven materialen, alsmede zichtbare technische gebreken na montage, vormen geen onderdeel van de garantie.

In geval van een onafhankelijk onderzoek van inspectiebureau Muboma naar de oorzaak van een ontstane situatie, confirmeren en handelen wij ons naar de uitslag van het onderzoek. De onderzoekskosten zijn bij technisch gebrek voor rekening van Parketfabroek en bij overige oorzaak voor rekening van de afnemer.

Kom langs in de showroom

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur

Zondag en maandag zijn wij gesloten.

Buiten de openingstijden kunt u ook op afspraak langskomen.